Forretningskonsulent – SCM

Brænder du for at arbejde med den nyeste teknologi inden for Microsoft Dynamics 365 F&O eller SCM og vil du, sammen med et team af dygtige kollegaer, udvikle din viden og evner indenfor fremtidens ERP-løsninger?

Datacon er i vækst, og har masse af spændende projekter i pipelinen for fremtiden. Vi søger at udvide vores team med en talentfuld ERP-konsulent, som brænder for at digitalisering af vores kunders forretningsprocesser, og som samtidigt ønsker at udvikle sine egne evner som Dynamics 365 konsulent.

Primære Arbejdsopgaver:
  • Medvirkende til at føre vores kunders ERP- projekter succesfuldt i mål
  • Analyse af forretningsgange/-processer
  • Tæt samarbejde med vores team af dygtige 365 udviklere
  • Brugeruddannelse
  • Kunderådgivning
  • Løbende support og videreudvikling
Profil
Datacon søger først og fremmest en person med den rigtige attitude. Du er oprigtigt interesseret i teknologi, du er analytisk stærk og du elsker at lære nyt. Du trives i en virksomhed hvor ærlighed, troværdighed og ansvarlighed ligger til grund for alt hvad vi gør.

Vi forestiller os at du har 2-5 års joberfaring, og at du tidligere har arbejdet med Dynamics 365, enten med områder som SCM, F&O, eller som mere tværgående administrator, superbruger el.lign. relevant erfaring.

Datacon tilbyder
Datacon tilbyder dig en spændende og udviklende stilling i et dynamisk miljø med gode kollegaer, som gør det sjovt at gå på arbejde. Du er med til at skabe din egen fremtid og har store muligheder for at være med til at præge jobbet, vi tilbyder fleksible løsninger i forhold til kontor/hjemmearbejde og har både kontor i Allerød og Århus. En god work/life balance, medarbejdernes trivsel og et godt arbejdsmiljø er fundamentet for gode resultater.

Du kommer til at indgå i et team af meget kompetente forretningskonsulenter og udviklere, som fokuserer på at levere den rigtige løsning til kunden til tiden. Vi gør meget ud af at dygtiggøre vores medarbejdere, så vi hele tiden har de højeste certificeringer inden for vores område. Heraf udveksler vi løbende idéer og sparrer meget med hinanden i teamet.
Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning, frokostordning, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

Ansøgning
European Search Company håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Datacon A/S og vi ser frem til at modtage dit CV samt andet relevant materiale hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du derfor kontakte Marie-Louise Thorup
på telefon +45 20 53 50 61. Ansøgning og CV fremsendes elektronisk via nedenstående ansøgningsknap.
Om Datacon:

Datacon er en anerkendt leverandør af ERP-systemet, Microsoft Dynamics. Vi har leveret løsninger til detail- og grossisthandlen siden 1987, der skaber værdi hos vores kunder og styrker deres bundlinje. Vi er Microsoft Gold Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.
 

Apply
Share in your network
Job Title: Forretningskonsulent – SCM
Deadline: As soon as possible
Company:
Datacon A/S
City: Lillerød
Country: Denmark
Contact person: Marie-Louise Thorup
Phone number: +45 20 53 50 61
Denmark
Smallegade 2, 4th floor
DK-2000 Frederiksberg
Copenhagen, Denmark
Spain
Via Laietana 38, Principal
08013 Barcelona
Barcelona, Spain
Powered by Emply